103584
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Medyczne i prozdrowotne wykorzystanie żywności modyfikowanej genetycznie (GMO) / Henryk Maciołek, Małgorzata Stajszczak. // W: Aspekty ekonomiczne, zdrowotne i fitosanitarne żywności modyfikowanej genetycznie : praca zbiorowa / redakcja naukowa Henryk Maciołek ; Instytucja Sprawcza Świętokrzyska im. Jana Kochanowskiego Akademia, Organizacja Techniczna Oddział w Piotrkowie Trybunalskim Naczelna, Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Rolnictwa Stowarzyszenie ; Sekcja Nauk Weterynaryjnych w Piotrkowie Trybunalskim. - Piotrków Trybunalski : Naukowe Wydawnictwo Piotrkowskie, cop. 2004. - S. 119-131.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej