Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Wypożyczalnia APT
(1)
Autor
Dybała Jolanta. Kilka uwag o diecie spartańskiej, czyli o wiarygodności Plutarcha z Cheronei
(1)
Grajeta Halina
(1)
Jagusiak Krzysztof. Kilka uwag o diecie spartańskiej, czyli o wiarygodności Plutarcha z Cheronei
(1)
Jaroszyński Adam. Co jadał robotnik w Cesarstwie Rzymskim? Zarobki i ceny żywności w edykcie Dioklecjana z 301 r
(1)
Kita Jarosław (1960- ). Diety lecznicze w dziewiętnastowiecznych polskich uzdrowiskach
(1)
Kokoszko Maciej (1962- ). Kilka uwag o diecie spartańskiej, czyli o wiarygodności Plutarcha z Cheronei
(1)
Marek Anna. Żywienie chorych w szpitalach Królestwa Polskiego na przełomie XIX i XX w
(1)
Paciorek Magdalena. Kuchnia chłopska, czyli o żywieniu się ludu wiejskiego na ziemiach polskich na przełomie XIX i XX w. w opinii ówczesnych doniesień prasowych
(1)
Pastuszewski Stefan (1949- ). Reguły i zwyczaje żywieniowe staroobrzędowców
(1)
Płonka-Syroka Bożena
(1)
Płonka-Syroka Bożena. Kuchnia mieszczańska na ziemiach polskich w XIX w
(1)
Rzeźnicka Zofia (1985- ). Procedury dietetyczne w kuracji gorączki ciągłej (synochos pyretos) na podstawie wybranych traktatów medycznych antyku i wczesnego Bizancjum
(1)
Srogosz Tadeusz (1952-). Dieta w czasie pokoju i na wojnie żołnierzy armii koronnej i litewskiej w XVII w
(1)
Syroka Andrzej
(1)
Trojanowska Anna. Żywienie w ośrodkach karnych i poprawczych w Królestwie Polskim w XIX i w początkach XX w
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Dieta Haya
(1)
Dietetyka
(1)
Jedzenie (czynność)
(1)
Kultura
(1)
Kultura stołu
(1)
Leczenie dietą
(1)
Odżywianie
(1)
Praca zbiorowa
(1)
Zwyczaje żywieniowe
(1)
Żywność
(1)
1 wynik Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Zawiera:
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia APT
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 78441 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej